EFAPE S.L., avalada per  una trajectòria   professional   de més de trenta anys,   som una  empresa
dedicada  a tot tipus d'instal·lacions de lampisteria. Disposem dels carnets d'instal·lador autoritzat d'Electricitat, aigua, gas i calefacció i estem degudament registrats com a empresa instal·ladora.
La nostra ubicació A Vilobí d'Onyar ens facilita donar un servei de proximitat a tots els nostres clients de la Selva i el Gironès, que es on desenvolupem la major part de les nostres feines.
Tant les característiques com les dimensions de la nostra empresa permeten un seguiment més acurat i personalitzat dels nostres treballs en benefici dels nostres clients.
Els nostres operaris reben, a través del Gremi i altres entitats, formació continuada tant en l'àmbit tecnològic con de prevenció de riscos.
Aquesta formació del nostre personal, l'ús exclusiu de materials d'alta qualitat i marques de prestigi reconegut, juntament amb els mitjans tènics necessaris per a cada treball, ens permeten oferir als nostres clients unes INSTAL·LACIONS SEGURES, EFICIENTS, DURADORES I BEN ACABADES.
A demanda dels nostres clients, i a fi de donar un servei més complet, em incorporat als nostres serveis els treballs de paleteria (reparacions i reformes)